2/6/16

Dancing shadows / The Workshop


Το metamatic:taf και το Flux Laboratory στο πλαίσιο του project Dancing Shadows που εγκαινιάζεται στις 16 Ιουνίου 2016, προσκαλούν σπουδαστές από τον χώρο των ψηφιακών τεχνών να συμμετάσχουν στο workshop με τίτλο Εισαγωγή στις τεχνικές του video mapping.

Το project Dancing Shadows αποτελεί μια παραγωγή των καθηγητών design Florian Bachmann και Marcus Pericin του Πανεπιστημίου Τεχνών της Ζυρίχης (Zurich University of the Arts) και ιδρυτών του Colour-Light-Center (CLC). Μαζί με τους μαθητές τους δημιούργησαν για λογαριασμό του Flux Laboratory μια διαδραστική εγκατάσταση, την οποία οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν στο φυσικό χώρο του metamatic:taf  στη Νορμανού την Πέμπτη 16 Ιουνίου. 

Την ίδια μέρα, από τις 10.00 έως τις 19.00 οι Florian Bachmann και Marcus Pericin μαζί με 12 σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τη δημιουργία video και animation, εστιάζοντας στο φως και την κίνηση. 

To workshop θα διεξαχθεί στα αγγλικά και ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 12 άτομα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν email στο info@metamatictaf.gr με θέμα Dancing Shadows – The Workshop, όπου θα αναφέρουν το ονοματεπώνυμό τους, καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου